سفارش اکانت
ارتباط با مشاوران ایرانگان برای سفارش اکانت irangan
لطفا اطلاعات تماس خود را وارد نمایید. چه ساعتی با شما تماس بگیریم ؟
9   تا 11 11 تا 13 14 تا 16 16 تا 18 محدودیتی ندارم
تماس تلفنی
irangan ۶۴۲۵ - ۰۲۱
تماس با آگهی دهنده irangan
کاربر گرامی اعتبار نمایش مشخصات این آگهی به پایان رسیده است. در صورت تمایل اطلاعات خود را وارد کنید تا آگهی دهنده با شما تماس بگیرد.
irangan
مجله مارکتگان بیشتر بدانید
search
آگهی‌های مرتبط
1
مناطق مرتبط
1
برچسب های مرتبط
1
مطالب مرتبط
1
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
plus
نسخه چاپی آگهی
کافه شهر شکلات سرو

فروش انواع شکلات واردا تشکلات شکلات تلخ

کد اکانت
9323
ستاره اکانت
1
کد اکانت
9323
1
ستاره اکانت
آگهی مشابه
شهر شکلات سرو

کافه شهر شکلات سرو

تاریخچه شکلات : کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می شده است. مدارک باستان شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود 1100 سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می شد و از دانه های کاکائو هم به عنوان پول استفاده میکردند. در گذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی های شکلاتی کاربرد داشته است. اولین بار، فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند، و خیلی زود، این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید، آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی ها استفاده می شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه میکردند تا تلخی آن گرفته شود. تا قرن 17، شکلات در اروپا ماده غذایی گران قیمتی محسوب می شد که تنها ثروتمندان از آن استفاده می کردند در سال 1828 میلادی، هلندی ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه های کاکائو را میگرفتند و از آن کاکائو تهیه می کردند. از باقی مانده دانه های کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیلی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می بردند. از آن زمان بود که شکلات ها به شکل امروزی تهیه شد. گفته شده که جوزف فرای، اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی، شکلات امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند با وجود پیشرفت هایی که در صنعت شکلات انجام شد، شکلات محبوبیت فراگیر خود را مرهون جنگ جهانی اول است. در طول این جنگ، این ماده غذایی به عنوان جیره غذایی سربازان به کار گرفته شد و سربازان پس از بازگشت از جنگ، بهترین مبلغ آن بودند. به این ترتیب تا سال 1930 حدود 40 هزار نوع شکلات گوناکون تولید شد. خواص کاکائو و شکلات : در کاکائو مواد محرکه کافئین، تئوبرومبین، تئوفیلین و تانن موجود می باشد که علاوه بر نقش تغذیه ای به علت خاصیت تحریکی که در گلومرول های کلیوی ایجاد می کند، نقش دارویی دارد و از تشکیل سنگ های کلیوی و تا حدود زیادی از پیدایش سنگهای مجاری ادراری جلوگیری می کند. همچنین با مصرف شکلات، هورمون آندروفین در خون ترشح می شود. این هورمون سبب آرامش انسان می شود. همچنینم شکلات و کاکائو حاوی ویتامین های گروه B و مواد معدنی شامل سدیم، پتاسیم، کلسیم و... می باشد. شکلات و کاکائو محتوی سطح بالایی از فلاونوئید ها خصوصاً Epicatechin هستند که دارای اثرات مفید قلبی و عروقی است. شکلات دارای آلکالوئیدهایی مانند تئوبروبین و فنتیل آمین است که دارای خواص فیزیولوژیکی برای بدن می باشد. فنتیل آمین به سروتین موجود در مغز می شود. دانشمندان معتقدند که مصرف متعادل شکلات موجب کاهش فشارخون و احساس نشاط میگردد. شکلات تیره امروزه به دلیل فواید سلامتی که ناشی از وجود مقادیر فراوران آنتی اکسیدان در آن می باشد موجب کاهش رادیکال های آزاد میگردد اما وجود تئوبرومین برای بعضی از حیوانات مانند سگ و اسب سمی و کشنده است. از شکلات سفید تا شکلات تیره در صنعت، شکلات را این گونه تعریف می کنند. مخلوط بخش جامد دانه کاکائو با چربی شکلات که البته برخلاف طعمی که ما می شناسیم، تلخ است. شکلات دارای انواع گوناگونی است که هر کدام طعم و ویژگی های خاص خود هستند. شکلات تیره یا تلخ، شکلاتی است که بدون شیر تهیه می شود. گاهی به آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن، 25 درصد کاکائو استفاده شده است. شکلات کم شیرین : در تهیه آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن، 25 درصد کاکائو استفاده شده است. شکلات کم شیرین، نوعی شکلات است که برای تهیه غذاها به کار میرود، مقدار شکر آن هم کم است. شکلات سفید : شکلاتی است که در تهیه آن، تنها چربی دانه کاکائو، نه خود آن، استفاده می شود. پیش غذا : اسپاگتی، چیپس پنیر و ژامبون، چیپس و پنیر دو نفره پاستا مخصوص، تست ژامبون، سوپ، سیب زمینی شیک : شیک مخصوص، شیک ویژه، شیک شکلات، شیک وانیل شیک آناناس، َشیک نسکافه، شیک گردو، شیک توت فرنگی بستنی : سان شاین، کوپ قهوه، کوپ میوه ای، کوکتل بستنی ساندی اسپلیت، ساندی شکلات، کوپ شکلات صبحانه : صبحانه ایرانی، صبحانه آمریکایی، صبحانه سوئیسی صبحانه فرانسوی، صبحانه انگلیسی گلاسه : پرتقال گلاسه، رویال گلاسه، آناناس گلاسه، چری گلاسه کافه گلاسه، شکلات گلاسه، لمون گلاسه نوسیدنی گرم : قهوه مخصوص، قهوه کاپوچینو، شهوه دبل اسپرسو قهوه فرانسه، قهوه ترک، شیر چای عسل، چای میوه هات چاکلت، چای و کیک، موکا کرم نوشیدنی سرد : آیس لاته، آیس موکا، آیس کافی، آیس تی آب آناناس، آب هویج، آب پرتقال، آب آلبالو آب هندوانه، رویال ماءالشعیر پیش غذا : اسپاگتی، چیپس پنیر و ژامبون، چیپس و پنیر دو نفره پاستا مخصوص، تست ژامبون، سوپ، سیب زمینی شیک : شیک مخصوص، شیک ویژه، شیک شکلات، شیک وانیل شیک آناناس، َشیک نسکافه، شیک گردو، شیک توت فرنگی بستنی : سان شاین، کوپ قهوه، کوپ میوه ای، کوکتل بستنی ساندی اسپلیت، ساندی شکلات، کوپ شکلات صبحانه : صبحانه ایرانی، صبحانه آمریکایی، صبحانه سوئیسی صبحانه فرانسوی، صبحانه انگلیسی گلاسه : پرتقال گلاسه، رویال گلاسه، آناناس گلاسه، چری گلاسه کافه گلاسه، شکلات گلاسه، لمون گلاسه نوسیدنی گرم : قهوه مخصوص، قهوه کاپوچینو، شهوه دبل اسپرسو قهوه فرانسه، قهوه ترک، شیر چای عسل، چای میوه هات چاکلت، چای و کیک، موکا کرم نوشیدنی سرد : آیس لاته، آیس موکا، آیس کافی، آیس تی آب آناناس، آب هویج، آب پرتقال، آب آلبالو آب هندوانه، رویال ماءالشعیر

گزارش اشکال
  • نوع اشکال را انتخاب نمایید
    • محتوای آگهی نادرست است.
    • مشخصات آگهی دهنده نادرست است.
    • دسته بندی آگهی نادرست است.
    • محتوا و عکس آگهی با هم ارتباط ندارند.
    • دلیل دیگری دارم.
تاریخ چاپ این صفحه : سه شنبه 01 خرداد 1403www.irangan.com/9323
پیشنهاد مارکتگان
1